26
جولای

085 liverpool drakt LarryR

Pep Guardiola is teruggevlogen naar Engeland met het oog op Manchester City die mogelijk de training tegen het einde van deze week hervat.De 49-jarige keerde twee maanden geleden terug naar Spanje nadat het Premier League-seizoen was uitgesteld.

Guardiola bleef in Barcelona om ronaldo drakt te rouwen om het overlijden van zijn moeder, Dolors Sala, die haar strijd met het coronavirus verloor.City begon maandag met het testen van hun spelers, waarbij de resultaten meestal 24 uur in beslag namen.

Vervolgens voeren zij medische en fysieke onderzoeken uit.Clubs kunnen vanaf dinsdag beginnen met trainen in kleine groepen, hoewel niet alle teams in de billige fotballdrakter Premier League meteen beginnen.Raheem Sterling onthulde eerder deze week dat spelers een volledige training van vier tot vijf weken nodig hebben voordat de wedstrijden worden hervat.

Spits Sergio Aguero heeft onlangs toegegeven dat sommige topvliegers ‘bang’ zijn voor de impact die dit zou kunnen hebben op hun families.Ondertussen blijft de aanvoerder van de stad, David Silva – wiens contract afloopt op 30 juni – aanhouden Goedkope Porto shirt tot het einde van de campagne.