26
جولای

048 barcelona fodboldtrøje Violet

345 chelsea trøje DebMas

Monacon entinen keskikenttäpelaaja Rony Lopes uskoo ‘kiinnostavan’ managerin Thierry Henryen potkut ennakkoon chelsea trøje kauden 2018-19 aikana ja hänestä olisi voinut tulla ‘fantastinen valmentaja’ klubilla.Arsenal-kuvake nimitettiin Monacon pomoksi lokakuussa 2018 Leanardo Jardimin erottamisen jälkeen.

Les Monegasques oli aloittanut epämiellyttävän kauden alkua, makaaen 18.sijalla Ligue 1: ssa yhden voiton jälkeen yhdeksässä ottelussa.Henry oli aikaisemmin työskennellyt belgialaisen joukkueen kanssa, jolla oli runsaasti kykyjä vuoden 2018 maailmancupissa, mutta hän peri loukkaantuneen joukkueen palattuaan Stade Louis II -sarjaan.

Henry voitti vain chelsea trøje kaksi hänen 12 ottelustaan ​​vastuussa ja erotettiin Strasbourgin 5 Jalkapallo pelipaita Ukraina – 1 kotitappion jälkeen.Jardim palautettiin uudelleen Henryn lähdön jälkeen, ja Lopes, joka pelasi molemmille miehille ennen liittymistä Sevillaan kesällä, on nostanut kannen ranskalaisen Monacon hallituskaudelle.